You, the petitioner

Maak e-mailen met het Juridisch Loket weer mogelijk

5 signatures

Sinds de tweede helft van 2022 heeft het Juridisch Loket de mogelijkheid tot het e-mailen van je zaak geschrapt. Hiermee wordt schriftelijk bewijs aanleveren onmogelijk gemaakt wat resulteert in verslechtering van de uitleg en daarmee de ondermijning van de juridische positie van rechtszoekende.

Petition

We

Rechtszoekenden met onvermogen

 

establish that:

Het wegnemen van de mogelijkheid een zaak te e-mailen via de website van juridisch loket ter beoordeling van de situatie.

 

and request

Om e-mailen van zaken ter beoordeling aan het juridisch loket per ommegaande weer mogelijk te maken.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
hulpverleningsorganisatie 
Petition desk:
Lead petitioner:
Robert Velhorst 
Organisation:
Noodzakelijk Online 

History

Signatures

Updates

Naar verluidt: Het juridische loket email adres gaat weer open

Zoals de titel zegt, is het juridische loket weer van plan om haar email adres open te stellen. Het heeft maandenlang dicht gezeten i.v.m.

+Read more...

hackers aanvallen.

Hoewel begrijpelijk, zorgde dit ook voor inperking van rechtstoegangkelijkheid waarbij burgers niet in staat waren om bewijs aan te leveren op een voor hen prettige manier wat rechtsondermijnend heeft gewerkt.

Hoewel aan de specifieke inhoud van deze petitie is voldaan, blijft de geest van deze petitie onderbelicht. Het mag niet zo zijn dt het juridisch loket onbereikbaar is om documenten en bewijsmaterialen aan te leveren. De petitie is dus dan ook om het juridisch loket ertoe te dwingen om een bepaalde bereikbaarheidspercentage te garanderen en dat problemen binnen uren, allicht een dag worden verholpen i.p.v. weken tot zelfs maanden.

2024-03-30