U, de petitionaris
Banner site

Maak de Canadatunnel voor iedereen

1.422 ondertekeningen

Al jaren is de voetgangerstunnel een bron van ergernis van vele fietsers. De trap is te steil om met de fiets naar beneden en naar boven te komen, de geleiders zijn zeker bij regen of sneeuw te glad en de tunnel voelt onveilig omdat er van de naastgelegen wegen geen zicht op is.

Petitie

Wij

Voetgangers en fietsers die de tunnel gebruiken of willen gebruiken

 

constateren dat:

dat de huidige tunnel niet voldoet voor het gebruik door fietsers, rolstoelgebruikers en andere die slecht ter been zijn.

 

en verzoeken

de tunnel te vervangen door een nieuwe veilige tunnel waar iedereen gebruik van kan maken en die ook het fietsen bevordert.

Het antwoord

Doetinchems Vizier: Tunnel onder spoor bron van ergernis

DOETINCHEM – De tunnel onder het spoor tussen de Winnipegstraat en de Dichterseweg is al jaren een bron van ergernis voor voetgangers, fietsers en mindervaliden. Voor de laatste (...) lees verder

 

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Doetinchem 
Petitieloket:
Einddatum:
28-03-2023 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Rene Verwoerd 
Website:


Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Doetinchems Vizier: Tunnel onder spoor bron van ergernis

DOETINCHEM – De tunnel onder het spoor tussen de Winnipegstraat en de Dichterseweg is al jaren een bron van ergernis voor voetgangers, fietsers en mindervaliden. Voor de laatste (...) lees verder.

31-03-2023

Petitie gesloten, morgen wordt deze aangeboden aan de gemeenteraad

Morgen om 19.00 uur gaan we de petitie aanbieden aan de gemeenteraad. Dit zal plaatsvinden om 19.00 uur op het bordes voor het gemeentehuis..

29-03-2023

Media pakt onze actie op!

Ook de media heeft onze actie gespot. Morgen verschijnt een artikel in Doetinchems Vizier! We gaan al hard met de handtekeningen, we naderen de 600 handtekeningen.

+Lees meer...

Daar zijn we heel blij mee want hoe meer handtekeningen, hoe krachtiger de petitie. We doen bij deze een oproep aan iedereen die reeds ondertekend heeft: ken je iemand in jouw omgeving die ook de tunnel gebruikt, of juist zou willen gebruiken, vraag ook hen om de petitie te ondertekenen. Bijvoorbeeld je buurvrouw/man of een familielid maar ook je partner mag de petitie (ook) ondertekenen!

21-11-2022