U, de petitionaris
Lsuhhshshshhhs

Lush in Enschede!


Feedback

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren. Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Hier staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht. De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd.

Als u hoort dat Lush tegengehouden wordt door de gemeente met vergunningen of iets dergelijks, dan kunt u WEL een petitie beginnen.


Wij willen een Lush in Enschede omdat het voor de mensen in het oosten van het land nogal een eindje reizen is naar de dichtsbijzijnde. Dit is namelijk in Utrecht. En dit is wel te doen met een studenten ov, maar als je deze niet hebt is het helemaal een drama. Dus, wij pleiten voor een Lush winkel in Enschede!!

Petitie

Wij

Lush-liefhebbers. (iedereen dus)

 

constateren

We kunnen niet altijd het opbrengen om helemaal naar Utrecht of een andere stad die ver weg ligt te gaan maar we willen wel naar de lush omdat je anders standaard 6 euro verzending betaald en ook nog eens niet alles eerst kunt ruiken voordat je het haalt.

 

en verzoeken

Een Lush filiaal in Enschede! (een mooi grote)

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
adviesorgaan 
Petitieloket:
Einddatum:
08-04-2019 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
--  

Geschiedenis

Ondertekeningen