U, de petitionaris

Lovejoy naar VestRock!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten: https://www.vestrock.nl/contact

Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven.


VestRock in het Zeeuws-Vlaamse Hulst is het leukste, grootste kleine festival van Nederland! Hoe gaaf zou het zijn als Lovejoy (de gaafste Britse band voor jongeren) daar op zou treden??

Petitie

Wij

Fans van Lovejoy

 

constateren dat:

Lovejoy is in superkorte tijd uitgegroeid tot een heel populair bandje. Hun nummers worden op Spotify gemiddels 2,3 miljoen keer beluisterd, ze hebben wereldwijd miljoenen fans en hun concerten in Europa waren zo snel uitverkocht dat hun optredens zelfs verzet moesten worden naar grotere podia!

 

en verzoeken

We verzoeken de organisatoren van VestRock om te proberen Lovejoy naar Vestrock te halen voor de editie van 2024!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
contactorgaan gemeenschap 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Cléo en Blanche Saman 

Geschiedenis

Ondertekeningen