U, de petitionaris
Foto stadsblokken 13 09 2013 2 500pix

Linkse samenwerking referendum Arnhem

3 ondertekeningen

Een oproep aan de linkse partijen in Arnhem om gezamenlijk op te trekken naar het referendum over het uiterwaardengebied Stadsblokken-Meinerswijk.

Petitie

Wij

LINKS arnhem, een platform voor lokale linkse politiek in Arnhem, medestanders,

 

constateren

Het initiatief LINKS arnhem is begin 2015 gestart uit onvrede over de voortdurende verdeeldheid tussen de linkse partijen in de Arnhemse gemeenteraad. Nu dreigt dit betreffende het referendum van 30 november aanstaande over het uiterwaardengebied Stadsblokken-Meinerswijk weer te ontstaan.

 

en verzoeken

Wij roepen de vier linkse partijen (GroenLinks, PvdA, PvdD en SP) op om gezamenlijk op te trekken richting dit referendum en niet de politieke verschillen te accenturen. De uitgangspunten waarop de linkse partijen zijn gebaseerd zijn duurzaamheid en bescherming van kwetsbare waarden waaronder natuur, milieu en leefomgeving. Op 25 augustus hebben besturen en fracties een uitnoding voor een verkennend gesprek ontvangen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
vereniging 
Petitieloket:
Einddatum:
03-09-2016 
Organisatie:
LINKS arnhem 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen