U, de petitionaris
Schermafbeelding 2019 10 05 om 23.59.54

Legaliseer traangas voor meisjes en vrouwen

11 ondertekeningen

Ik wil dat de fractievoorzitters van de politieke partijen in de Tweede Kamer een wetswijziging indienen om het gebruik van traangas door meisjes en vrouwen in Nederland mogelijk te maken zodat ze zich kunnen verweren tegen aanranding en verkrachting.

Teken de petitie zodat politici kunnen zien dat dit verzoek van mij gesteund wordt door een grote groep Nederlanders.

Petitie

Wij

Alle vrouwen en meisjes van Nederland.

 

constateren

  • Er is in Nederland niets geregeld wat enigszins effectief is voor meisjes en vrouwen om zich te verweren tegen seksueel geweld.

  • Het enige wat een vrouw kan en mag doen is een beroep doen op noodweer (art. 41 lid1 WvS) en zich met de blote vuist, beheerst en terughoudend, verdedigen tegen een aanvaller.

  • Als dat lukt, mag de aanrander/verkrachter niet aangevallen worden op het moment dat dit effect heeft en de aanrander/verkrachter zich verdedigt tegen het verweer van de vrouw (onmiddellijkheidsvereiste). Op dat moment valt de aanrander/verkrachter namelijk niet aan en is het volgens de omschrijving van noodweer dus strafbaar als de vrouw op dat moment de aanrander/verkrachter verwond.

  • Een goede/handige advocaat van een aanrander/verkrachter kan dit gegeven gebruiken om ervoor te zorgen dat de aangerande of verkrachte vrouw vervolgt wordt door een rechtbank en een strafblad krijgt! De omgekeerde wereld!

  • De vrouw moet tijdens de verkrachting haar emoties opzij zetten en nuchter blijven zodat ze alleen geweld gebruikt zoals is beschreven in de omschrijving van noodweer.

  • De overheid gaat er vanuit dat elke vrouw in Nederland aan krachttraining en kickboksen doet en in geval van een verkrachting niet emotioneel wordt.

  • Een effectief middel wat geen schade berokkent (zoals traangas) mag van de wetgever in Nederland niet gebruikt worden en is strafbaar, maar in onder andere Duitsland en Frankrijk is het wel legaal!

 

en verzoeken

een wetswijziging waardoor het voor meisjes vanaf 14 jaar en vrouwen in Nederland mogelijk wordt om zich te verweren tegen aanranding of verkrachting door gebruik te maken van traangas.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
05-01-2021 
Petitionaris:
Jaap Bobbink 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen