U, de petitionaris
Mevrouw boekhout  huis

Laat mevrouw Boekhout in haar huisje wonen

385 ondertekeningen

In 2017 besloot de gemeente Rotterdam al haar vastgoed te verkopen. In 2020 werd via een rechtszaak afgedwongen dat mevrouw Boekhout haar woning moet verlaten in maart 2024. Dan wordt het pand beschikbaar voor de openbare verkoop.

Petitie

Wij

Buren, familie, kennissen en iedereen met het hart op de juiste plek.

 

constateren

Dat met de verkoop van ‘s-Gravenweg 524 het laatste stukje boerenerfgoed verdwijnt en de 92-jarige Lenie Boekhoud het huis waar ze geboren is moet verlaten en haar laatste jaren niet kan wonen op de plek waar ze thuis is.

 

en verzoeken

De Gemeente Rotterdam om een maatwerk-oplossing, zodat Mevrouw Boekhout in haar huis kan blijven wonen tot haar dood of haar zelfgekozen moment.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Rotterdam 
Petitieloket:
Petitionaris:
Loes de Bruin 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

De aandacht is overweldigend

Heel veel Flyers zijn getekend teruggekomen met handtekeningen van hele families. We waren nog maar net begonnen toen er iemand van De Havenloods langs kwam bij mevrouw Boekhout.

Vervolgens TV Rijnmond

Het AD en Hart van Nederland wil een item er aan wijden.

Vandaag, 13 januari werd het ook op het bordje bij Onze Burgemeester Ahmed Aboutaleb gelegd in een interview met Ruud de Boer in de Verdieping. Vanaf 47.36 minuten. .

13-01-2023