U, de petitionaris
12mst img 6447

Laat Maastricht Aachen Airport groeien

4.161 ondertekeningen

Maastricht Aachen Airport, ontstaan in 1944, zit weer in de lift. Met meer vluchten (passagiers en vracht) en meer werkgelegenheid. Binnen de vergunde contouren natuurlijk. Het wordt tijd om ook onze steun aan ons vliegveld zichtbaar te maken. Hier en op facebook.com/welovemaaairport

Petitie

Wij

De voorstanders die Maastricht Aachen Airport een warm hart toedragen.

 

constateren

Dat het tijd wordt dat bekend wordt hoeveel duizenden voorstanders ons vliegveld heeft. Enkele tientallen tegenstanders krijgt continue media-aandacht met onjuiste uitspraken en feiten waarbij het vliegveld wordt bekritiseerd en zwartgemaakt terwijl de overgrote meerderheid aan voorstanders nimmer worden gehoord.

 

en verzoeken

Eénieder die Maastricht Aachen Airport steunt in haar groei, zijn/haar stem laat gelden. Ons vliegveld is belangrijk voor onze provincie. Het brengt o.a. steeds meer werkgelegenheid, vele mensen vertrekken er vanaf op vakantie, dient als logistiek knooppunt en biedt daarnaast als hub (connectie met grote internationale luchthavens) in de nabije toekomst, wat de kans om internationale evenementen naar Limburg halen vele malen groter maakt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Provincie Limburg 
Petitieloket:
Einddatum:
31-12-2018 
Petitionaris:
We Love MAA 
Organisatie:
We love Maastricht Aachen Airport 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Jouw stem is belangrijk!

Quote van omwonende MAA: 'Wilt u mij als omwonende aub niet bestempelen als klager beste Limburger? En ook de overige 98% van de inwoners van Geverik niet? Dat is namelijk niet correct.' Denk jij er net zo over? Laat dan ook jouw stem horen en teken de petitie!.

22-10-2018