U, de petitionaris
Img 5532

Laat het zomerterrasseizoen deze winter doorlopen

867 ondertekeningen

Gooi de terrassen tussen 1 november en 1 maart niet om 22 uur dicht maar houd ze langer open, volgens de zomersluitingstijd. Maak het daarmee veiliger voor klanten doordat men elkaar minder makkelijk besmet en biedt deze sfeerbepalende bedrijfstak een extra kans om de winter te overleven.

Petitie

Wij

ondernemers, bewoners en bezoekers van Amsterdam

 

constateren

  • dat de horeca keihard geraakt wordt door de corona crisis. Bedrijven dreigen failliet te gaan, ondanks de hulpmaatregelen van de overheid. - Legendarische etablissementen en smoelbepalende kroegen verdwijnen en laten lege plekken na.
  • Daarmee gaat de ziel van onze stad verloren, tezamen met veel werkgelegenheid en leefbaarheid.
  • Ook is gebleken dat het virus buiten veel minder schadelijk is dan binnen. Onze veiligheid is dus ook in het geding.
  • De gemeente kan de horeca en haar klanten met een simpele, doeltreffende maatregel deze winter meer veiligheid en een betere overlevingskans bieden door het zomerterrasseizoen door te laten lopen.

 

en verzoeken

Gooi de terrassen tussen 1 november en 1 maart niet al om 22 uur dicht maar hou ze volgens de zomertijden open. De evtentuele burenoverlast is in de winter minimaal wegens meer gesloten ramen. En ook zij hebben er belang bij dat hun buurt leefbaar blijft.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
14-11-2020 
Petitionaris:
Carina van Kraay 
Organisatie:
Checkpoint Charlie 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen