U, de petitionaris

Laat Gians kamer weer gewoon kamer zijn

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet.

U kunt daarvoor een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat deze individuele kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Geef een kamer de ruimte om te ademen en zichzelf te zijn. Te veel spullen kunnen groei en ontwikkeling belemmeren. Help de handtekeningeninzamelingsactie om te strijden voor de vrijheid van Gians kamer om zijn persoonlijkheid uit te drukken en te experimenteren!

Petitie

Wij

Wij zijn een overvolle, volgepropte, vrijwel onbruikbare kamer en zijn bewoner.

 

constateren dat:

Een kamer moet gewoon kamer kunnen zijn, maar dit kan soms moeilijk zijn als er teveel dozen zijn die onze persoonlijke ruimte in beslag nemen. Een overvolle kamer kan leiden tot stress en angst, wat de ontwikkeling, creativiteit en inspiratie kan belemmeren. Door onze spullen regelmatig te evalueren en te minimaliseren, kunnen we ons richten op wat echt belangrijk is: een persoonlijke plek om te ontspannen, te werken en te creëren.

 

en verzoeken

We verzoeken vriendelijk om minder dozen in de kamer te plaatsen, zodat Gians kamer gewoon weer kamer kan zijn. Overvolle ruimtes hebben een negatief effect op ons welzijn en kunnen onze creativiteit en inspiratie belemmeren. Door onze spullen regelmatig te evalueren en te minimaliseren, kunnen we ons richten op wat echt belangrijk is. Laten we samenwerken om Gians kamer weer de ruimte te geven om zichzelf te zijn en ons te helpen groeien.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Einddatum:
28-07-2023 
Status:
Gesloten 
Organisatie:
Kamer 

Geschiedenis

Ondertekeningen