U, de petitionaris
1982 wk allround

Kunstijsbaan hoort in Assen

1.701 ondertekeningen

De rijke ijssporthistorie van Assen mag niet verloren gaan. Schaatsen, ijshockey, ijsspeedway, wintertriatlon, ijsdisco, kunstrijden en recreatieijshockey zijn onuitwisbare begrippen in de regio Assen. De kunstijsbaan in Assen was een thuis voor vele honderden sporters en duizenden supporters.

Petitie

Wij

liefhebbers van schaatsen, ijshockey, kunstrijden, ijsspeedway, shorttrack, wintertriatlon etc.

 

constateren

  • De rijke Drentse ijssporthistorie dreigt verloren te gaan als er geen kunstijsbaan in Assen terugkomt.

  • Velen hebben dierbare herinneringen aan de Kunstijsbaan in Assen. Dit geldt voor alle recreatieve schaatsers, leden van de ijssportverenigingen en de duizenden bezoekers van evenementen.

  • Zonder een volwaardige ijsbaan met voldoende bezoekerscapaciteit gaat dit alles voor onze provincie voorgoed verloren. Dit is voor ons geen optie.

 

en verzoeken

Wij, ijssportliefhebbers uit Noord- en Midden Drenthe verzoeken de gemeente Assen en bouwbedrijf VolkerWessels alles in het werk te stellen om op korte termijn te beginnen met de bouw van een volwaardige kunstijsbaan in Assen. Een ijsbaan die geschikt is voor àlle ijssporten die wij decennia lang in Assen hebben kunnen beoefenen dan wel bewonderen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Assen 
Petitieloket:
Einddatum:
28-05-2018 
Petitionaris:
Carlo Booij 
Organisatie:
IJshockeysupportersgroep Assen Rams Forever 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen