You, the petitioner
Aerial view of education city stadium and oxygen park in al rayyan %28education city stadium%29

KNVB en Oranje Internationals boycot WK Qatar

9,819 signatures

Wij, Nederlandse voetbalsupporters, vragen de Oranje Internationals en de KNVB om niet langer weg te kijken bij de misstanden in Qatar. De stelselmatige mensenrechtenschendingen en algehele onvrijheid in Qatar druisen rechtstreeks in tegen alles waar de Nederlandse maatschappij voor wil staan.

Petition

We

Nederlandse burgers en voetbalsupporters

 

establish that:

  • Het wereldkampioenschap in Qatar is nu al het bloedigste ooit.
  • De laatste jaren zijn er meerdere rapporten verschenen over de slaafachtige omstandigheden waarin buitenlandse "gastarbeiders " moeten werken.
  • Ondanks de belofte tot verbetering van de embarmelijke situatie zijn er al vele arbeiders gestorven.
  • De stelselmatige mensenrechtenschendingen en algehele onvrijheid in Qatar druisen rechtstreeks in tegen alles waar de Nederlandse maatschappij voor wilt staan.

 

and request

Deze moderne vorm van slavernij mogen de Oranje Internationals en de KNVB niet faciliteren. Om deze reden vragen wij hen om het WK in Qatar te boycotten.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
sportfederatie 
Petition desk:
Closing date:
2021-05-18 
Website:

History

Signatures

Updates

Diversiteit aan petities

Er zijn meerdere aanverwante petities in omloop en misschien is dat in praktische zin minder efficiƫnt, maar het geeft tegelijkertijd eenieder de gelegenheid om zijn/haar invulling eraan te geven. Er is met de meeste initiatiefnemers afgesproken om de verschillende petities op een geschikt moment aan de KNVB aan te bieden..

2021-03-15

Tip ons!

Heb je relevante info of nieuwtjes mbt acties tegen dit WK, tip ons dan aub!.

2020-07-25

Meer handtekeningen!

Nodig andere mensen uit om deze petitie te ondertekenen, het liefst ook personen die veel invloed en volgers hebben op social media. Bij voorbaat dank!.

2020-07-21