U, de petitionaris
Aerial view of education city stadium and oxygen park in al rayyan %28education city stadium%29

KNVB en Oranje Internationals boycot WK Qatar

9.819 ondertekeningen

Wij, Nederlandse voetbalsupporters, vragen de Oranje Internationals en de KNVB om niet langer weg te kijken bij de misstanden in Qatar. De stelselmatige mensenrechtenschendingen en algehele onvrijheid in Qatar druisen rechtstreeks in tegen alles waar de Nederlandse maatschappij voor wil staan.

Petitie

Wij

Nederlandse burgers en voetbalsupporters

 

constateren dat:

  • Het wereldkampioenschap in Qatar is nu al het bloedigste ooit.
  • De laatste jaren zijn er meerdere rapporten verschenen over de slaafachtige omstandigheden waarin buitenlandse "gastarbeiders " moeten werken.
  • Ondanks de belofte tot verbetering van de embarmelijke situatie zijn er al vele arbeiders gestorven.
  • De stelselmatige mensenrechtenschendingen en algehele onvrijheid in Qatar druisen rechtstreeks in tegen alles waar de Nederlandse maatschappij voor wilt staan.

 

en verzoeken

Deze moderne vorm van slavernij mogen de Oranje Internationals en de KNVB niet faciliteren. Om deze reden vragen wij hen om het WK in Qatar te boycotten.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Diversiteit aan petities

Er zijn meerdere aanverwante petities in omloop en misschien is dat in praktische zin minder efficiƫnt, maar het geeft tegelijkertijd eenieder de gelegenheid om zijn/haar invulling eraan te geven. Er is met de meeste initiatiefnemers afgesproken om de verschillende petities op een geschikt moment aan de KNVB aan te bieden..

15-03-2021

Tip ons!

Heb je relevante info of nieuwtjes mbt acties tegen dit WK, tip ons dan aub!.

25-07-2020

Meer handtekeningen!

Nodig andere mensen uit om deze petitie te ondertekenen, het liefst ook personen die veel invloed en volgers hebben op social media. Bij voorbaat dank!.

21-07-2020