U, de petitionaris
Squid twirling

Kluisjes voor examenleerlingen Stedelijk College Eindhoven

2 ondertekeningen

Er is onlangs bekend gemaakt dat er geen kluisjes beschikbaar zullen zijn voor leerlingen van het Stedelijk College Eindhoven tijdens hun examens. Hier zijn wij het niet mee eens. Onderteken deze petitie als jij een kluisje wil voor tijdens je examens.

Petitie

Wij

De examenleerlingen havo, tto-havo, vwo en tto-vwo van het Stedelijk College Eindhoven.

 

constateren

  • Er zijn geen kluisjes voor leerlingen tijdens hun examens. Er valt wat te regelen voor mensen met medicijnen enzo, maar de andere leerlingen: "neem geen waardevolle zaken mee naar school (dure jas, mobiel etc.). Je komt ten slotte voor het maken van een examen en hebt op dat moment geen andere spullen nodig." Hoe kan een schoolbestuur bepalen wat leerlingen wel en niet nodig hebben/wie wel en wie geen recht hebben op een kluisje?

 

en verzoeken

Kluisjes of een andere veilige, bewaakte plek om onze spullen op te bergen tijdens onze examens, waar we ten alle tijden bij kunnen. (Niet dat leerlingen moeten wachten als ze eerder klaar zijn met hun examens om bij hun spullen te komen).

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
15-07-2019 
Petitionaris:
Flore van Lier 

Geschiedenis

Ondertekeningen