You, the petitioner
Groene kraaij

Kleinschalig toerisme in de Kraaijenbergse Plassen

2,192 signatures

Als omwonenden en lokale gebruikers van het gebied willen we geen massatoerisme! Geen 1.000.000 externe bezoekers per jaar. Ruimte voor groen en natuur en balans tussen lokale gebruikers en toerisme voor mensen van buiten de regio. In balans met het gebied en dat beleven als rijkdom.

Petition

We

Omwonenden, watersporters, fietsers, wandelaars, natuurliefhebbers, vogelspotters, duikers,

 

observe

  • dat de grootschaligheid van het huidige plan voor de Kraaijenbergse Plassen niet past in de huidige tijdgeest.
  • dat we anders met de wereld moeten omgaan, weten we inmiddels.
  • dat in overleggen met de gemeente steeds is gepleit voor een plan wat in balans is met de omgeving. Daar sluit dit plan niet bij aan!
  • Als het park er eenmaal staat is er geen weg meer terug. Dan zullen TopParken en Europarcs samen evenveel huizen hebben als Beers en Linden samen, dit zal het gebied verstikken.

 

and request

een situatie waarbij gekeken gaat worden naar kleinschalige recreatie met respect voor ruimte en natuur. Geen massatoerisme die lokale gebruikers zich gedwongen laat voelen om elders te gaan recreëren. Zet de belangen van de bewoners van de gemeente Land van Cuijk voorop en durf te kiezen voor een maatschappij van de toekomst.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Cuijk 
Petition desk:
Closing date:
2023-12-01 
Lead petitioner:
Waterpark Dommelsvoort 
Organisation:
Belangenorganisatie Vrienden van de groene Kraaij 
Website:

History

Signatures