U, de petitionaris
Groene kraaij

Kleinschalig toerisme in de Kraaijenbergse Plassen

2.583 ondertekeningen

Als omwonenden en lokale gebruikers van het gebied willen we geen massatoerisme! Geen 1.000.000 externe bezoekers per jaar. Ruimte voor groen en natuur en balans tussen lokale gebruikers en toerisme voor mensen van buiten de regio. In balans met het gebied en dat beleven als rijkdom.

Petitie

Wij

Omwonenden, watersporters, fietsers, wandelaars, natuurliefhebbers, vogelspotters, duikers,

 

constateren dat:

  • dat de grootschaligheid van het huidige plan voor de Kraaijenbergse Plassen niet past in de huidige tijdgeest.
  • dat we anders met de wereld moeten omgaan, weten we inmiddels.
  • dat in overleggen met de gemeente steeds is gepleit voor een plan wat in balans is met de omgeving. Daar sluit dit plan niet bij aan!
  • Als het park er eenmaal staat is er geen weg meer terug. Dan zullen TopParken en Europarcs samen evenveel huizen hebben als Beers en Linden samen, dit zal het gebied verstikken.

 

en verzoeken

een situatie waarbij gekeken gaat worden naar kleinschalige recreatie met respect voor ruimte en natuur. Geen massatoerisme die lokale gebruikers zich gedwongen laat voelen om elders te gaan recreƫren. Zet de belangen van de bewoners van de gemeente Land van Cuijk voorop en durf te kiezen voor een maatschappij van de toekomst.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Cuijk 
Petitieloket:
Einddatum:
01-12-2023 
Petitionaris:
Waterpark Dommelsvoort 
Organisatie:
Belangenorganisatie Vrienden van de groene Kraaij 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen