U, de petitionaris

Kerstkaarten? Nee, feestkaarten!

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een sociale afspraak tussen burgers onderling. De overheid gaat daar niet over.

U bent volledig vrij om andere burgers te overtuigen zich anders, naar uw wens, te gedragen. Als er wetten zijn die dit moeilijk maken kunt u natuurlijk wel een petitie daarover starten.


Vanwege problemen die ik persoonlijk heb ervaren met het versturen van kerstkaarten, heb ik met vrienden bedacht om de naam om te gooien naar feestkaarten. Het klinkt net zo vrolijk én de kaart hoeft niet meer persé voor kerst te zijn. En alle andere soorten kaarten zijn gelijk inbegrepen.

Petitie

Wij

Emil, Okke, Milk

 

constateren

Vanwege problemen die ik persoonlijk heb ervaren met het versturen van kerstkaarten, heb ik met vrienden bedacht om de naam om te gooien naar feestkaarten. Het klinkt net zo vrolijk én de kaart hoeft niet meer persé voor kerst te zijn. En alle andere soorten kaarten zijn gelijk inbegrepen, zoals kaarten voor pasen ect. Nooit meer problemen met kaartjes sturen voor welke feestdag dan ook.

 

en verzoeken

De naam voor kerstkaarten moet verandert worden in feestkaarten, en de definitie moet slaan op alle kaarten voor feestdagen in het algemeen, omdat dat praktisch een stuk makkelijker en handiger is.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Emil van den Berg 

Geschiedenis

Ondertekeningen