U, de petitionaris
Schermafbeelding 2023 02 16 om 16.28.20

Kabinet Rutte 4 moet weg

34 ondertekeningen

na 12 jaar wanbeleid, schandaal na schandaal is het genoeg geweest: het huidige kabinet Rutte 4 dient per direct te vertrekken, deze petitie is een motie van wantrouwen vanuit de bevolking!

Petitie

Wij

Ondertekenaars vanuit het volk van Nederland

 

constateren

Dat 12 jaar wanbeleid heeft geleid tot een opeenstapeling van wanbeleid, het bewust burgers in gevaar brengen door verkeerde keuzes te maken zoals het bewust meer gas oppompen in Groningen met als gevolg aardbevingen, het afhandelen van de gevolgen hiervan desastreus verloopt. Dat de toerslagenouders en de uit huis ontvoerde kinderen door beleid van deze regering en ook de afhandeling hiervan mensonterend is, aangevuld met zoveel meer nog.

Genoeg is genoeg, het volk heeft genoeg geleden onder dit desastreuse beleid. Onbekwame ministers, falende departementen, een MP die alles weglacht en wegfrommelt onder het tapijt.

 

en verzoeken

deze motie van wantrouwen over te nemen, en geen partijbelangen boven het volksbelang te plaatsen: laat de burger haar stemrecht gebruiken om een nieuwe koers uit te zetten naar de toekomst.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
27-06-2023 
Petitionaris:
Maurice Hartman 
Organisatie:
Podcast precies wat u zegt meneer 

Geschiedenis

Ondertekeningen