U, de petitionaris
E3mn1amweaughrh

Hulde aan Amalia, red de kroonprinses

5 ondertekeningen

Prinses Amalia en haar gouden hartje hebben ons geroerd door haar studietoelage van €1,6 miljoen terug te storten. Duidelijk is dat Amalia niet op haar plek is binnen het gesloten hekwerk van de Oranjes. Wij roepen op de monarchie af te schaffen, zodat Amalia in alle rust 'de wereld kan verkennen'!

Petitie

Wij

Volk der Nederlanden

 

constateren

... dat met elk nieuwsartikel meer en meer duidelijk wordt dat kroonprinses Amalia en haar gouden hartje niet op haar plek zijn binnen het gesloten hekwerk van de Oranjes. De vrijheid lonkt: Zo wil Amalia bijvoorbeeld graag "de wereld verkennen" en zet ze zich moedig af van de koninklijke verplichting.

 

en verzoeken

de Tweede Kamer, graag volledige steun te laten verklaren aan Amalia, en als koen gebaar, de monarchie in zijn geheel afschaffen, opdat voormalig kroonprinses Amalia in alle rust de wijde wereld kan verkennen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
09-09-2021 
Organisatie:
Collectief Ondeugend 

Geschiedenis

Ondertekeningen