U, de petitionaris
Photo editor ds 1572209524003

Houd Nieuw- en Sint Joosland Leefbaar

905 ondertekeningen

Het mooie Walcherse dorp Nieuw- en Sint Joosland dreigt ingeklemd te worden door bedrijventerreinen. Onze inwoners vechten al 10 jaar tegen dit plan voor een industrieterrein met bedrijven tot categorie 4.1 aan de Trekdijk, maar er is een mooi en duurzaam alternatief! We vragen hiervoor uw steun door middel van uw handtekening.

Petitie

Wij

Inwoners, omwonenden, toeristen en liefhebbers van het mooie Zeeuwse platteland

 

constateren dat:

  • Dat de leefbaarheid van Nieuw- en Sint Joosland ernstig in gevaar komt als de gemeenteraad kiest voor het plan om aan de Trekdijk, westelijk van Nieuw- en Sint Joosland, een industrieterrein categorie 4.1 (productie en/of afvalverwerking 24/7) aan te leggen en niet voor het alternatieve plan.
  • Aan de noordzijde liggen nu al de A58, N57 en bedrijventerrein Arnestein
  • Aan de zuidzijde de industrie van het Sloe.
  • Een alternatieve invulling voor de Trekdijk is aangedragen door de Werkgroep Trekdijk, bestaande uit zeer deskundige bewoners van de gemeente Middelburg.
  • De voorstellen zijn haalbaar, betaalbaar, op iets langere termijn minstens zo winstgevend én vele malen duurzamer dan een groot bedrijventerrein dat bedrijven tot categorie 4.1 toestaat

 

en verzoeken

Om in te stemmen met de alternatieve invulling voor de Trekdijk. Kies voor onze toekomst, die van onze kinderen en het Zeeuwse polderlandschap!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Middelburg 
Petitieloket:
Einddatum:
26-01-2020 
Petitionaris:
Dana Schouw 
Organisatie:
Werkgroep Trekdijk 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

4 november demonstratie

We zien ons genoodzaakt om te demonstreren. Dit zal 4 november om 17:00 plaatsvinden bij het stadskantoor, langs het kanaal in Middelburg.

+Lees meer...

Steun ons en demonstreer mee! Er zal voor iedereen een versnapering zijn en er is koffie en thee

31-10-2019