U, de petitionaris
Copd

Houd fysiotherapie voor COPD in de basisverzekering

3.517 ondertekeningen

juist voor COPD-patiënten is bewegen van levensbelang... Geen fysio en onvoldoende beweging resulteert in meer infecties, meer ziekenhuisopnames en waarschijnlijk ook een (nog eerder dan voorspeld ) vroegtijdig overlijden. In 2020 krijgt men nog maar 53 behandelingen vergoed, dat is 1 per week, totaal onverantwoord en nutteloos.

Petitie

Wij

Wij willen dat de vergoedingen voor fysio voor Chronic Obstructive Pulmonary Disease (COPD), een chronische longziekte, in het basispakket blijven,

 

constateren

  • met CPOD is minimaal 2 x per week fysio-behandeling nodig

  • dit dient vergoed te worden.

  • Een vermindering of beperking van fysio zal resulteren in MEER ziekenhuisopnames (dus nog hogere ziektekosten)

  • Ook zal het onnodig vroegtijdig overlijden tot gevolg hebben... dit is onacceptabel

 

en verzoeken

  • dat de vergoedingen voor fysio COPD in het basispakket blijven.

  • daarbij inbegrepen dat minimaal 2 x per week behandeling bij een Gold 3 of 4 nodig is en vergoed dient te worden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
zorgverzekeraars 
Petitieloket:
Einddatum:
02-03-2019 
Petitionaris:
John van B. 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Graag uw aandacht voor het volgende

Heel erg fijn dat deze petitie massaal gedeeld en getekend wordt, we maken op deze manier een vuist tegen de veranderingen in de zorg en daarvoor onze hartelijke dank, echter. er is ons nog iets wat ons zeer aan het hart gaat . en ook hier willen wij een beroep op u doen, beste ondergetekende. Het verzoek een halt te roepen tegen de illegale puppyhandel in ons eigen land waar elke dag weer slachtoffers worden gemaakt. Zou u aub ook willen overwegen uw handtekening te zetten onder deze petitie ? Laten we er voor zorgen dat, En de Fysio therapie goed verzekerd blijft, en dat er een einde komt aan deze dierenmishandeling in eigen land. Onze dank voor uw genomen moeite is groot. https://broodfokkeruitheijen.petities.nl/ .

17-01-2019

Overleven met Copd.

.

08-12-2018