U, de petitionaris
Image

Houd de Vegro Merenwijk in Leiden open

580 ondertekeningen

Per 1 juli 2024 zal Vegro Leiden Merenwijk sluiten. Hiermee zal de laatste thuiszorgwinkel uit Leiden verdwijnen. Alleen al in de Merenwijk wonen 15.000 mensen, voornamelijk ouderen, die afhankelijk zijn van de service en levering van de hulpmiddelen van de Vegro. Inwoners van Leiden en Oegstgeest zullen voortaan naar Leiderdorp of Wassenaar moeten voor hulpmiddelen. Dit is voor velen te ver weg. Zij moeten service en expertise in de buurt ontberen. Laat onze hulpbehoevenden en mindervaliden niet in de kou staan en onderteken met een warm hart deze petitie.

Petitie

Wij

Inwoners van Leiden en Oegstgeest

 

constateren dat:

  • met het sluiten van de Vegro Merenwijk de laatste Thuiszorgwinkel uit Leiden verdwijnt
  • daarmee veel te veel hulpbehoevenden en mindervaliden in de problemen komen met het verkrijgen van hun hulpmiddelen en service en expertise in de buurt.

 

en verzoeken

de Vegro Merenwijk open te laten.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
welzijnsorganisatie 
Petitieloket:
Petitionaris:
Eline Schaake  
Organisatie:
Verloskundigenpraktijk Oegstgeest 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Vegro Merenwijk sluit deuren

Op 1 juli zal de Vegro Merenwijk helaas haar deuren sluiten. De 569 handtekeningen laten zien dat wij graag deze winkel in de Merenwijk behouden hadden. Zowel de politiek als de media vonden het belangrijk om deze petitie te ondersteunen.

+Lees meer...

Helaas blijft de Vegro bij haar besluit. Wij danken het personeel van deze Vegro winkel voor hun jarenlange betrokkenheid, expertise en hulpvaardigheid. Wij zullen hun persoonlijke benadering missen.

29-06-2024