You, the petitioner
31870477 1657413774295950 1729229987434725376 n

Houd de Reeshof vrij van afvaldumping

546 signatures

Als inwoner van Reeshof wil ik graag dat de gemeente of politie camera's plaatst bij alle ondergrondse containers zodat personen die deze plekken gebruiken voor het dumpen van afval (buiten de containers) vastgelegd worden op camera en de gemeente of politie boetes kan uitdelen aan deze personen.

Petition

We

willen dat de gemeente of politie camera's plaatst bij alle ondergrondse containers zodat personen die deze plekken gebruiken voor het dumpen van afval (buiten de containers) vastgelegd worden op camera en de gemeente of politie boetes kan uitdelen aan deze personen.

 

observe

Bijna dagelijks wordt op diverse plaatsen waar zich ondergrondse containers bevinden massaal afval náást en om deze containers gedumpt. Dit afval varieert van vuilniszakken tot meubels tot klein, los vuil. Met sterke wind waait het losse, kleine afval door de straten en over de naastgelegen wegen. Tevens trekt het ongedierte aan. Door gebrek aan toezicht zijn deze plekken vrijhavens geworden voor zekere personen.

 

and request

De gemeente of politie dat a.d.h.v. camera beelden boetes uitgedeeld worden aan personen die zich schuldig maken aan het dumpen van afval buiten de containers en dus op straat. Wij verzoeken de gemeente of politie hard en adequaat hier bij op te treden.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tilburg 
Petition desk:
Closing date:
2018-10-01 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Remco Poortvliet 

History

Signatures