U, de petitionaris
31870477 1657413774295950 1729229987434725376 n

Houd de Reeshof vrij van afvaldumping

546 ondertekeningen

Als inwoner van Reeshof wil ik graag dat de gemeente of politie camera's plaatst bij alle ondergrondse containers zodat personen die deze plekken gebruiken voor het dumpen van afval (buiten de containers) vastgelegd worden op camera en de gemeente of politie boetes kan uitdelen aan deze personen.

Petitie

Wij

willen dat de gemeente of politie camera's plaatst bij alle ondergrondse containers zodat personen die deze plekken gebruiken voor het dumpen van afval (buiten de containers) vastgelegd worden op camera en de gemeente of politie boetes kan uitdelen aan deze personen.

 

constateren dat:

Bijna dagelijks wordt op diverse plaatsen waar zich ondergrondse containers bevinden massaal afval náást en om deze containers gedumpt. Dit afval varieert van vuilniszakken tot meubels tot klein, los vuil. Met sterke wind waait het losse, kleine afval door de straten en over de naastgelegen wegen. Tevens trekt het ongedierte aan. Door gebrek aan toezicht zijn deze plekken vrijhavens geworden voor zekere personen.

 

en verzoeken

De gemeente of politie dat a.d.h.v. camera beelden boetes uitgedeeld worden aan personen die zich schuldig maken aan het dumpen van afval buiten de containers en dus op straat. Wij verzoeken de gemeente of politie hard en adequaat hier bij op te treden.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tilburg 
Petitieloket:
Einddatum:
01-10-2018 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Remco Poortvliet 

Geschiedenis

Ondertekeningen