U, de petitionaris
Familie 5

Houd de familie in Heerhugowaard

2.010 ondertekeningen

De ons bekende familie wordt na 6 jaar asielprocedures te hebben afgewacht donderdag overgeplaatst naar Amersfoort. De procedures zijn nog niet afgerond en beroep loopt nog. Wij verzoeken om de familie het verdere verloop van de asielaanvraag hier te laten afwachten om onnodige stress te voorkomen.

Petitie

Wij

Vrienden van de familie, bezorgde burgers en inwoners van de gemeente Alkmaar.

 

constateren

  • Na 6 jaar procedures afgewacht te hebben voor de asielaanvraag van de familie worden zij ineens, binnen een week, naar een andere gemeente overgeplaatst.

  • Er wachten nog meerdere beroepsprocedures en er zijn belangrijke medische gronden waar nog naar gekeken moet worden.

  • De laatste 6 jaar is de familie goed ingeburgerd, studeren de kinderen en de familie is een belangrijk en zeer gewaardeerd onderdeel van de lokale gemeenschap geworden.

 

en verzoeken

Om de beslissing voor overplaatsing naar Amersfoort van donderdag 9/7 terug te draaien. Om de familie de kans te geven het beroep en verdere mogelijke procedures af te laten wachten in het AZC in Heerhugowaard, zodat Aygun haar school, Rufat zijn studie in Haarlem en Mehman zijn behandeling voor zijn hartklachten hier kan voortzetten zonder onnodige stress en de familie hier hun bijdrage aan de gemeenschap kan blijven geven.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Heerhugowaard 
Petitieloket:
Einddatum:
09-07-2020 
Petitionaris:
Sophie van der Horst 
Organisatie:
Soepp 

Geschiedenis

Ondertekeningen