U, de petitionaris
Bootje 8 2015 2

Hou Milieustraat Hank open

583 ondertekeningen

Scheiden van afval, inleveren huishoudelijke apparaten, alles voor een beter milieu. Gemeente Altena denkt daar anders over en wil de milieustraat in Hank sluiten. Dit laten we niet gebeuren. Na sluiten dienen inwoners van Hank en Dussen 100.00km te rijden om hun afval naar Giessen of Werkendam te brengen. Laat uw stem horen. De milieustraat in Hank MOET open blijven. Elke afzonderlijke inwoner kan tekenen. Hoeft niet per gezin.

Petitie

Wij

Inwoners van Hank en Dussen

 

constateren

  • Vroeger had de gemeente Dussen 1 milieustraat voor 4.500 inwoners, gemeente Werkendam 2 milieustraten voor 25.000 inwoners.
  • Nu gaan we voor 60.000 inwoners terug van 3 naar 2 milieustraten.
  • Kosten die bespaard worden op het sluiten van de milieustraat worden betaald door inwoners van Hank en Dussen. Zij dienen 100.000 km te rijden om afval te storten. Onacceptabel.

 

en verzoeken

De milieustraat in Hank moet open blijven, zeker gezien de gevolgen voor de natuur, zoals het random storten van afval in een open gebied zoals Altena is. Schade voor het milieu door de te rijden 100.000 km is strijdig met de klimaatplannen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Altena 
Petitieloket:
Einddatum:
01-11-2020 
Petitionaris:
Ger van Velthoven 
Organisatie:
Belang van de Hang 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Nieuwe bestemming milieustraat

Moet onze milieustraat wijken voor een nieuwe bestemming? Volgens de geruchten wel. Als of er elders geen ruimte is voor de nieuwe ontwikkeling.

+Lees meer...

Doel is sluiten en daarvoor worden alle middelen aangegrepen.

30-09-2020