U, de petitionaris
Proost

Horeca in Castricum open tot minimaal 04:00

289 ondertekeningen

Beste allemaal,

Namens heel Castricum en omgeving verzoeken wij dat kroegen, café's en andere leuke uitgaansgelegenheden toestemming zouden moeten krijgen om tot minimaal 04:00 uur open te mogen blijven. Dit omdat menig bezoeker en de horecaondernemer de sluitingstijd van 03:00 te vroeg vindt.

Petitie

Wij

  • De horecaondernemers/personeel van Castricum.
  • Het uitgaanspubliek van Castricum en omstreken.

 

constateren dat:

Dat de meerderheid van de uitgaansbevolking het niet eens is met de sluitingstijd van 03:00. Hierdoor verlaten de gasten de gelegenheid met een ontevreden gevoel welk slecht is voor het imago van de horecabedrijven in het uitgaanscentrum van Castricum. Ook zal een latere sluitingstijd problemen voorkomen doordat de bezoekers over de tijd meer verspreid het pand zullen verlaten. Dit betekend minder grote groepen dus meer controle.

 

en verzoeken

Wij verzoeken dat de sluitingstijden naar minimaal 04:00 gaan en indien mogelijk een vrije sluitingstijd zoals Alkmaar en meerdere dorpen/steden in de omgeving al hanteren.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Castricum 
Petitieloket:
Einddatum:
16-04-2016 
Antwoord verwacht:
16-04-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Jeffrey Daan 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

LET OP: Bevestigingsmail !

Beste mensen,

Nadat jullie de petitie hebben ondertekend, vergeet dan niet op de bevestigingslink te klikken in je mailbox. Doe je dit niet, wordt jouw stem NIET meegeteld!

Heel erg bedankt! :) .

12-01-2016