U, de petitionaris
67b3420f e4ff 4c05 a0e5 926c75b575f0

Het JGZ consultatiebureau moet in Hank blijven

206 ondertekeningen

Afgelopen week heeft iedereen in Hank (en omstreken) de mededelingsbrief ontvangen vanuit GGD West-Brabant dat vanaf 1 november het Jgz consultatiebureau verhuist naar Almkerk. Het besluit is bekrachtigd op de collegevergadering van 25-09. Teken de petitie en laat je stem horen aan het college!

Petitie

Wij

Jonge ouders, verzorgers en betrokkenen uit Hank en omstreken.

 

constateren

  • Door dit besluit wordt de drempel voor jonge (kwetsbare) ouders om hun opvoedkundige vragen te gaan stellen actief verhoogd.

  • Daarnaast wordt het voor de groep van de meest kwetsbare ouders en kinderen ook lastiger om deze basisvoorziening in de medische zorg te bereiken.

  • Er is tenslotte maar één keer per uur een OV-verbinding tussen Hank en Almkerk, waar je afspraak perfect tussen moet passen.

 

en verzoeken

Hopelijk beseffen de wethouders dat dit een foutieve beslissing is die een enorme invloed heeft op een grote groep burgers. Hopelijk spreken ze uit dat er een inschattingsfout is gemaakt. Hopelijk zijn we nog op tijd en kunnen we het tij nog keren. Beter ten halve gekeerd…

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Werkendam 
Petitieloket:
Einddatum:
22-10-2018 
Petitionaris:
Susan Busser 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

We zijn goed op weg!

Hallo allemaal,

Wow, wat een succes en betrokkenheid. Binnen één dag is de petitie al 95 keer getekend.

+Lees meer...

Bedankt allemaal hiervoor! Maar we kunnen nog beter, als we allemaal nog 2 betrokkenen kunnen laten tekenen dan komen we helemaal in de mooie cijfers. Deel bijvoorbeeld onderstaand bericht via WhatsApp of deel de link op Facebook. Nogmaals dank,

Groeten, Susan Busser

He!

GGD en Gem Werkendam willen het consultatiebureau in Hank sluiten. Laat dit niet gebeuren en teken de petitie op consultatiebureauhank.petities.nl.

Namens alle (jonge) ouders bedankt!

12-10-2018