U, de petitionaris
Alblasserwaard

Het consultatiebureau in Langerak, Nieuwpoort en Groot-Ammers moet blijven

238 ondertekeningen

Wij, inwoners van Langerak, Nieuwpoort en Groot-Ammers, hebben ontsteld kennis genomen van het besluit van JGZ organisatie Careyn om alle reizende consultatiebureaus te sluiten. Wij doen een dringend verzoek deze beslissing te heroverwegen en de oude locaties gewoon in bedrijf te houden.

Petitie

Wij

Inwoners van Langerak, Nieuwpoort en Groot-Ammers.

 

constateren

Dat JGZ organisatie Careyn heeft besloten om alle reizende consultatiebureaus in gemeente Molenwaard te sluiten. De zorg zal gaan centraliseren in (voorlopig) twee locaties: Hoornaar en Nieuw-Lekkerland.

 

en verzoeken

Careyn met klem dit besluit terug te draaien.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
zorginstelling 
Petitieloket:
Einddatum:
10-12-2019 
Petitionaris:
Kevin van der Vlist 
Organisatie:
Bezorgde inwoners van gemeente Molenlanden 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Petitie ingediend bij de wethouder en burgemeester

Vanavond hebben wij ingesproken bij de meningsvormende avond van de gemeente Molenlanden. Wij hebben nogmaals onze zorgen kenbaar gemaakt en gevraagd om meer actie voor dit onderwerp.

+Lees meer...

De wethouder heeft kenbaar gemaakt dat alle zorgnemers volgende week geïnformeerd gaan worden middels een brief. Ook is men achter de schermen bezig met het zoeken naar meer mogelijkheden voor het aanbieden van consultatiebureaus. Hierover zal ook gesproken worden in de betreffende brief.

Jullie steun aan deze petitie heeft duidelijk gemaakt dat deze zorgen ook breed gedragen worden. Vanavond is ook duidelijk geworden dat de raad deze zorgen deelt en dat er hard wordt gezocht naar mogelijkheden. Bedankt daarvoor!

Hier is een foto te vinden van het aanbieden aan de burgemeester en wethouder

10-12-2019

Raadsleden uitten zorgen over Careyn in de raadsvergadering van gemeente Molenlanden

Vanavond zijn er in de raadsvergadering van gemeente molenlanden vragen gesteld over de gang van zaken rondom de consultatiebureaus in onze gemeente. DoeMee! Molenlanden en Christenunie hebben aangeven onze zorgen te delen en zal boven op dit dossier blijven zitten.

+Lees meer...

In dit filmpje kun je terughoren wat er precies is gezegd, hier kun je het bericht op Facebook terugvinden

26-11-2019

Wij staan voor heel Molenlanden

Wij zijn deze petitie gestart voor de kernen Langerak, Nieuwpoort en Groot-Ammers omdat wij daar zelf inwoners van zijn. Inmiddels krijgen we zoveel reacties uit de gehele gemeente Molenlanden dat we vinden dat deze petitie breder moet zijn dan alleen onze directe omgeving.

+Lees meer...

Helaas kunnen we een lopende petitie niet aanpassen en willen we mensen ook niet vragen om een nieuwe petitie te ondertekenen. In onze verdere communicatie zullen we de plaats die ter ondertekening opgegeven is ook gebruiken om de noodzaak voor andere plaatsen in de gemeente te onderschrijven. Deze petitie is dan ook voor iedereen in Molenlanden die zich niet kan vinden in het nieuwe beleid over consultatiebureaus van Careyn.

Als je verder betrokken wil zijn bij deze petitie, kijk dan ook eens bij onze Facebook groep.

26-11-2019