U, de petitionaris
Man 772718 1920

Hervorm het asielbeleid op grond van gelijke steun voor iedereen

4 ondertekeningen

Wij, bezorgde burgers van Nederland, zijn vastbesloten om gerechtigheid te eisen voor onze medelanders die in nood verkeren. Het is tijd om op te komen voor de belangen van Nederlanders die op de achtergrond zijn geraakt door een beleid dat de grenzen van redelijkheid en billijkheid overschrijdt.

Petitie

Wij

Wij, de ondertekenaars van deze petitie en bezorgde burgers van Nederland

 

constateren dat:

  • het huidige asielbeleid van de Nederlandse staat en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) fundamenteel oneerlijk is
  • Nederlanders die in moeilijke omstandigheden verkeren, zoals daklozen, vaak slechts minimale steun ontvangen, worden asielzoekers en statushouders buitensporig gecompenseerd
  • deze ongelijkheid in behandeling onaanvaardbaar is en indruist tegen de principes van rechtvaardigheid en gelijkheid.

 

en verzoeken

de Nederlandse autoriteiten en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) om onmiddellijk actie te ondernemen om deze onrechtvaardigheid aan te pakken; herzie het asielbeleid om ervoor te zorgen dat alle burgers van Nederland gelijk worden behandeld en dat steun en compensaties worden beperkt tot het basisminimum, in lijn met de steun die aan andere Nederlanders in vergelijkbare situaties wordt geboden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
zelfstandig bestuursorgaan 
Petitieloket:
Petitionaris:
Michael D. 

Geschiedenis

Ondertekeningen