U, de petitionaris
Bce6ea24026de187f74c3d1153ba2cf5

Herstart de economie en verlaag de BTW en BPM, net als Duitsland

20 ondertekeningen

Heel Nederland wacht op maatregelen van de overheid om de economie snel op gang te krijgen. Duitsland neemt het besluit en verlaagd per 1 juli het BTW tarief. De Nederlandse overheid moet dit voorbeeld volgen en de BTW en BPM verlagen, om onze economie z.s.m. uit het slop te trekken!

Petitie

Wij

als Nederlandse ingezetenen, ondernemers, fabrikanten, toeleveranciers, werknemers en consumenten

 

constateren

dat de Nederlandse economie op slot zit. Ondernemers blijven met voorraden zitten, fabrieken staan stil, toeleveranciers gaan failliet en werknemers komen op straat te staan. Dit alles door het simpele feit dat consumenten momenteel geen vertrouwen hebben in de economie en daardoor met name de grotere aankopen uitstellen en/of annuleren.

 

en verzoeken

  • een snelle koopkracht injectie, door een verlaging van de BTW en de BPM, waardoor het vertrouwen van de consument terugkeert en deze weer grotere aankopen durft aan te gaan.

  • Ondernemers kunnen daardoor weer gaan verkopen, fabrieken opstarten en toeleveranciers gaan leveren.

Kortom, stop met wachten en zorg voor een snelle herstart van onze economie!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
17-09-2020 
Petitionaris:
Martin Alonso 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen