U, de petitionaris
640px cruyff court heerenveen 02

Help Warande aan een Johan Cruyffcourt

392 ondertekeningen

Mijn zoon krijgt volgende week de gelegenheid om zijn idee te presenteren op de Kinder-Ideeënmarkt. Zijn concept omvat de ontwikkeling van een (Johan Cruijff) sportcourt/multicourt in de nieuwbouwwijk Warande, op de locatie van het Olmenpark.

Petitie

Wij

kinderen van Warande en supporters

 

constateren dat:

We pleiten voor een plek waar kinderen kunnen groeien, samenkomen en sporten. Sporten is van vitaal belang voor iedereen en bevordert de verbondenheid onder kinderen. Op een speelplaats/sportcourt leer je vriendschappen sluiten, samen sporten, spelen, winnen en verliezen: dit gaat eenzaamheid tegen en versterkt je sociale netwerk. Door bewoners van de buurt met elkaar te laten verbinden wordt deze veiliger en gezelliger.

 

en verzoeken

Momenteel is er slechts één Johan Cruijff Court in de hele gemeente Lelystad, dat werd gebouwd in 2003. Het is tijd voor vernieuwing! Door het ondertekenen van deze petitie kunnen we de gemeenteraad ervan overtuigen dat een sportveld zeer gewenst is in onze buurt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Lelystad 
Petitieloket:
Einddatum:
31-07-2024 
Petitionaris:
Joyce Honingh 

Geschiedenis

Ondertekeningen