U, de petitionaris
D41d8cd98f 1362747579 tumblr lnoy2nyvgc1qm9ue0o1 500  list noup

Help, ik trouw!


Feedback

Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet. U kunt daarvoor andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat uw kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Ik trouw binnenkort, en de vriendinnen van mijn verloofde hebben mij een aantal opdrachten gegeven. Voor deze opdracht moet ik zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen voor mijn petitie 'vrouwen terug naar de keuken'.

Feministen mogen zich onthouden. Niet met fakkels naar mijn huis te komen...

Petitie

Wij

De man die binnenkort met zijn jeugdliefde gaat trouwen

 

constateren

Dat mijn vriendin met haar enquête 'Meer mannen achter het fornuis' al is rond gegaan bij onze vrienden en familie, en al enkele a4's vol handtekeningen heeft. Omdat dit een schande is, reken ik op jullie goodwill.

 

en verzoeken

Uw handtekening! Sta je volledig achter dit standpunt of wil je mij gewoon helpen winnen van mijn soon-to-be vrouw? Graag jouw handtekening!!!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
welzijnsorganisatie 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Sebastiaan Verhoeven 
Organisatie:
Ludieke Bond Zonder Naam 

Geschiedenis

Ondertekeningen