U, de petitionaris

Groots moet blijven!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


De concertenreeks “Groots met een zachte G” wordt in 2024 voor het laatst gehouden. Het Grootste, meest Gemoedelijke feest van het jaar kan niet Gemist worden. Genoeg G’s (&redenen) om deze petitie te tekenen zodat het feestje nog niet stopt.

Petitie

Wij

Grootse Guus Meeuwis fans

 

constateren dat:

Dat Groots met een zachte G een té leuk evenement is wat nog niet gemist kan worden.

 

en verzoeken

Dat Groots nog niet stopt na de 2024 editie.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
auteursrechthouder 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Groots 23

Ook in 2023 was Groots weer een Geslaagd feestje. Op naar 2024 (&hopelijk nog veel meer!).

20-06-2023