U, de petitionaris
5639b2e3 416f 4299 9e17 7dd37bdbb164

Graag meer inhoud en samenwerking in de 2de kamer.

3 ondertekeningen

De Tweede Kamer is al langer vooral bezig met opzichtig onderling ruzie maken. Met als gevolg minder draagvlak voor coronamaatregelen, die nu langer duren. Daarnaast hebben ze ervoor gezorgd dat de formatie verder is dan ooit. Graag meer samenwerking en inhoud en minder polarisatie en beeldvorming.

Petitie

Wij

Betrokken burgers van Nederland.

 

constateren

  • Dat er veel vraagstukken zijn die ons allen raken en de komende jaren opgepakt moeten worden.
  • Werkdruk in zorg en onderwijs, de energietransitie, woningbouw, landbouw, mobiliteit, etc. Inclusief de ingewikkelde en harde wetgeving waaruit onder andere de Toeslagenaffaire is ontstaan.
  • Dat in de afgelopen decennia partijen meer bezig zijn met elkaar en het reageren op krantenartikelen dan met het samen besturen van dit mooie land waarin we leven.

 

en verzoeken

dat Tweede (en Eerste) kamer het landsbelang voorop stellen, en vertrouwen uitstralen naar: - organisaties voor zorg, onderwijs, politie, defensie, - uitvoeringsorganen - burgers en kleine ondernemingen

Bij het maken van wetten te toetsen op haalbaarheid en uitvoerbaarheid en adviezen van Raad van State, Ombudsman, Rekenkamer e.a. ter harte te nemen. En om u niet overal mee te bemoeien en ons onze professionele zelfstandigheid terug te geven.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
04-07-2021 
Petitionaris:
Hendrik Poll 

Geschiedenis

Ondertekeningen