U, de petitionaris
E0c8cae3 059d 47ae bdae 52d79908b984

‘Gewoon bloot’ is niet normaal

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Door het programma ‘ Gewoon Bloot’,leert een kind niets over gevaren van seksueel misbruik ( alarmerende cijfers,23januari jl) en sexting, integendeel.Een kind zou kunnen denken dat een man met kwade bedoelingen die zijn penis toont of een jongen die vraagt een naaktfoto te sturen,kennelijk ‘gewoon is’.

Petitie

Wij

De ondertekenaars van deze petitie

 

constateren

Dat het programma ‘ Gewoon bloot’, ikennelijk bedoeld is om taboes te doorbreken, maar een kind leert niets over de gevaren van seksueel misbruik ( alarmerende cijfers,23januari jl) en sexting, integendeel.Een kind zou kunnen denken dat een man met kwade bedoelingen die zijn penis toont of een jongen die vraagt een naaktfoto te sturen,kennelijk ‘gewoon is’.

 

en verzoeken

NPO ZAPP het programma ‘ Gewoon bloot’ dat vanaf 21 maart te zien is, niet uit te zenden.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Judy Frijling. Monique de Vos 

Geschiedenis

Ondertekeningen