You, the petitioner
E0c8cae3 059d 47ae bdae 52d79908b984

‘Gewoon bloot’ is niet normaal

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Door het programma ‘ Gewoon Bloot’,leert een kind niets over gevaren van seksueel misbruik ( alarmerende cijfers,23januari jl) en sexting, integendeel.Een kind zou kunnen denken dat een man met kwade bedoelingen die zijn penis toont of een jongen die vraagt een naaktfoto te sturen,kennelijk ‘gewoon is’.

Petition

We

De ondertekenaars van deze petitie

 

observe

Dat het programma ‘ Gewoon bloot’, ikennelijk bedoeld is om taboes te doorbreken, maar een kind leert niets over de gevaren van seksueel misbruik ( alarmerende cijfers,23januari jl) en sexting, integendeel.Een kind zou kunnen denken dat een man met kwade bedoelingen die zijn penis toont of een jongen die vraagt een naaktfoto te sturen,kennelijk ‘gewoon is’.

 

and request

NPO ZAPP het programma ‘ Gewoon bloot’ dat vanaf 21 maart te zien is, niet uit te zenden.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Judy Frijling. Monique de Vos 

History

Signatures