U, de petitionaris

GEERT FOR MINISTER-PRESIDENT

Helaas, uw petitie heeft geen herkenbare afzender. Anonieme petities zijn niet toegestaan op petities.nl. Het is noodzakelijk om de afzender te weten zodat de ontvanger van de petitie weet met wie er contact opgenomen moet worden. Ook journalisten die aandacht willen geven aan de petitie willen we (met uw toestemming) door kunnen verwijzen naar een woordvoerder. U kunt uw gegevens alsnog aanpassen en daarna opnieuw het openstellen van uw petitie aanvragen. Uw gegevens hoeven niet openbaar bij de petitie te staan als u daarvoor kiest.

Uw gegevens bereikt u na inloggen onder 'Mijn Profiel'.

Onder 'Bewerk de details' bij een petitie kunt u beslissen hoe u voor de buitenwereld zichtbaar wilt zijn. Daar kunt u ook een gelegenheidsadres om e-mail over de petitie te ontvangen zodat u dit gescheiden kunt houden van uw reguliere e-mail. Gebruikt u wel uw gewone e-mailadres om een petitie mee te starten! Dit is belangrijk voor wachtwoordherstel, een urgente vraag van ons of een journalist en andere belangrijke zaken.

U kunt dus een petitie starten zonder bekend te zijn voor de buitenwereld.

Eventueel kunt u ook uw gegevens mailen naar webmaster@petities.nl Vergeet u niet om uw petitie weer uit 'concept' te halen en te kiezen voor het openen van de petitie.


GEERT GAAT ZORGEN VOOR MINDER LINKSE MENSEN + minder Marokkanen, dat tuig dat ons land vernield

Petitie

Wij

WIJ ZORGEN ER SAMEN VOOR DAT GEERT PRESIDENT WORDT.

 

constateren

TEKEN VOOR VRIJHEID EN MINDER VANDALISME

 

en verzoeken

WE VRAGEN U DE PETITIE TE ONDERTEKENEN

Huidige status

We hebben u een e-mail gestuurd vanaf webmaster@petities.nl. Om verder te gaan met uw petitie volgt u de link in de e-mail.

 

Details

Ontvanger:
meldpunt 
Petitieloket:
Status:
Nog niet af 
Petitionaris:
Geert Wilders 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

AAN HET WACHTEN

Zodra de petitie opent kunt u dit vanzef vinden.

14-12-2022