U, de petitionaris

Geen vuilnispas maar Salto keycard voor de vuilniscontainer op de Pelikaanhof

142 ondertekeningen

Wij willen dat de gemeente Leiden ons onze Salto keycard laat gebruiken voor het gebruiken van de ondergrondse vuilniscontainer. Dit om vuilnisoverlast te voorkomen op de gangen.

Petitie

Wij

Het studentenbeheer van de Pelikaanhof

 

constateren

Sinds 2015 hebben wij op de Pelikaanhof in Leiden een ondergrondse container waarvoor wij een vuilnispas gebruiken. Door het feit dat er slechts 1 vuilnispas per gang is, is het lastiger om onderweg even vuilnis weg te gooien en de pas is makkelijk te verliezen. Er blijven vaak vuilniszakken op gangen en andere plaatsen staan. Het is mogelijk om de salto te gebruiken, maar de gemeente wilt niet.

 

en verzoeken

Wij weten dat het mogelijk is om de Salto keycard waarmee wij het gebouw binnen gaan zo te programmeren dat het ook op de vuilniscontainer werkt. (In het begin was het mogelijk om je keycard te gebruiken) De gemeente weet dat dit kan, maar wilt dit niet doen! Waarom weten wij niet. DUWO doet haar best hiervoor, maar wij willen met handtekeningen naar de Bres gaan, omdat wij geen ongedierteoverlast willen krijgen door vuilniszakken!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Leiden 
Petitieloket:
Status:
Ingetrokken 
Organisatie:
Stichting Belangenbehartiging Bewoners Pelikaanhof  

Geschiedenis

Ondertekeningen