U, de petitionaris
3077 1031651430234681 8940972492668278591 n

Geen verjaring meer als het om kinderen gaat

36 ondertekeningen

Sinds 1971 kunnen oorlogsmisdadigers die zich schuldig hebben gemaakt aan misdrijven tegen de menselijkheid niet meer verjaren.

Waarom verjaren bij kindermoord dan wel?

Petitie

Wij

verontwaardigd over dit onrecht

 

constateren

  • dat daders veelal vrijuit gaan door het huidige verjaren.
  • dat dit moet stoppen!
  • dat kindermisbruik en kindermoord een van de ernstigste misdrijven zijn tegen de menselijkheid en dus zeker niet meer mogen verjaren.
  • dat daders zolang ze nog in leven zijn, ongeacht ouderdom of ziekte, bestraft moeten worden: dat is rechtvaardigheid!

 

en verzoeken

Dat het verjaren van kindermoord en -misbruik op de schop moet. Daders moeten ten alle tijden bestraft kunnen worden, zeker als het om kindermoord, misbruik, mishandeling gaat.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
01-11-2021 
Petitionaris:
Jos Aalders 
Organisatie:
Partijrechtenkind. eu 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Hoe moet je verder leven en het geen plaatsje kan geven,

Graag aandacht voor deze Hoe verder te leven als je kind is misbruikt/vermoord is. More: https://www.linkedin.com/pulse/hoe-verder-te-leven-als-je-kind-misbruiktvermoord-jos-aalders/?fbclid=IwAR1-qtV8NihKRSrfgFH2x8Z-E0Q_L4ur99LhHSYe1OwFFqSFRxgMyKT5n6w Maar hoe moet je verder leven en het geen plaatsje kan geven,omdat de dader nog leeft en nooit bestraft is? Lees en teken svp: https://petities.nl/petitions/geen-verjaring-meer-als-het-om-kinderen-gaat?locale=nl.

02-04-2021