U, de petitionaris
Brug def.

Geen tijdelijke brug over het Apeldoorns Kanaal

775 ondertekeningen

Bijna een miljoen voor een tijdelijke brug voor studenten van het Centrum voor Veiligheid en Digitalisering om de looptijd vanaf het station met twee minuten te verkorten vinden wij geldverspilling.

Petitie

Wij

Buurtbewoners van Centrum, Veldhuis en Stationsbuurt

 

constateren dat:

  • dat een investering van bijna 1 miljoen voor een tijdelijke brug die slechts twee minuten tijdwinst oplevert voor de jonge studenten van Centrum voor Veiligheid en Digitalisering, enorme geldverspilling is.

  • Dat geld kan ook op een meer zinvolle manier aan het onderwijs besteed worden. Denk aan bijvoorbeeld extra leerkrachten en/of leermiddelen.

 

en verzoeken

de Gemeente Apeldoorn om niet over te gaan tot aanleg van deze tijdelijke brug en het gereserveerde geld op een andere manier aan het onderwijs te besteden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Apeldoorn 
Petitieloket:
Petitionaris:
Bertjo Harwig 
Organisatie:
Buurtbewoners 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Aanbieden petitie

Donderdag 16 maart wordt de petitie aangeboden aan de voorzitter van de gemeenteraad. Dit gebeurt om 18.30u in de Burgerzaal van het Stadhuis.

07-03-2023