You, the petitioner
Brug def.

Geen tijdelijke brug over het Apeldoorns Kanaal

766 signatures

Bijna een miljoen voor een tijdelijke brug voor studenten van het Centrum voor Veiligheid en Digitalisering om de looptijd vanaf het station met twee minuten te verkorten vinden wij geldverspilling.

Petition

We

Buurtbewoners van Centrum, Veldhuis en Stationsbuurt

 

observe

  • dat een investering van bijna 1 miljoen voor een tijdelijke brug die slechts twee minuten tijdwinst oplevert voor de jonge studenten van Centrum voor Veiligheid en Digitalisering, enorme geldverspilling is.

  • Dat geld kan ook op een meer zinvolle manier aan het onderwijs besteed worden. Denk aan bijvoorbeeld extra leerkrachten en/of leermiddelen.

 

and request

de Gemeente Apeldoorn om niet over te gaan tot aanleg van deze tijdelijke brug en het gereserveerde geld op een andere manier aan het onderwijs te besteden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Apeldoorn 
Petition desk:
Lead petitioner:
Bertjo Harwig 
Organisation:
Buurtbewoners 

History

Signatures

Updates

Aanbieden petitie

Donderdag 16 maart wordt de petitie aangeboden aan de voorzitter van de gemeenteraad. Dit gebeurt om 18.30u in de Burgerzaal van het Stadhuis.

2023-03-07