You, the petitioner
Theater in het water 2

Geen theater in het water: Meervaart NIET in de Sloterplas

458 signatures

Nieuwbouw van theater de Meervaart hoeft toch zeker niet in het water van de Sloterplas? De gemeente meent helaas van wel; 25 meter hoog en 88 meter lang... Dat is een hele kolos in wat nu een mooie waterkant is! Er zijn voldoende betere locaties te bedenken.

Petition

We

Liefhebbers van de Sloterplas

 

observe

  • Dat het Meervaarttheater aan vernieuwing toe is, begrijpen we. Maar dat dit IN DE SLOTERPLAS moet, dat vinden we zonde.
  • Het theater wordt 25m hoog en 88m lang; dat is zonde van de mooie waterkant.
  • Er zijn voldoende betere locaties te bedenken; Het Talentenhuis, de huidige locatie, of elders aan het Osdorpplein. We denken hier graag over mee.
  • Deze groene hoek van de plas heeft een natuurlijke en rustgevende uitwerking op veel aanwonenden en andere liefhebbers.

 

and request

Het zou fijn zijn als de gemeente de overige opties opnieuw wil overdenken en de Sloterplas met rust wil laten. Laat dit stukje alsjeblieft intact en verzin een beter passende locatie voor een nieuwe mooiere Meervaart!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2020-09-28 
Lead petitioner:
Robert Peters 
Website:

History

Signatures