U, de petitionaris
Theater in het water 2

Geen theater in het water: Meervaart NIET in de Sloterplas

617 ondertekeningen

Nieuwbouw van theater de Meervaart hoeft toch zeker niet in het water van de Sloterplas? De gemeente meent helaas van wel; 25 meter hoog en 88 meter lang... Dat is een hele kolos in wat nu een mooie waterkant is! Er zijn voldoende betere locaties te bedenken.

Petitie

Wij

Liefhebbers van de Sloterplas

 

constateren

  • Dat het Meervaarttheater aan vernieuwing toe is, begrijpen we. Maar dat dit IN DE SLOTERPLAS moet, dat vinden we zonde.
  • Het theater wordt 25m hoog en 88m lang; dat is zonde van de mooie waterkant.
  • Er zijn voldoende betere locaties te bedenken; Het Talentenhuis, de huidige locatie, of elders aan het Osdorpplein. We denken hier graag over mee.
  • Deze groene hoek van de plas heeft een natuurlijke en rustgevende uitwerking op veel aanwonenden en andere liefhebbers.

 

en verzoeken

Het zou fijn zijn als de gemeente de overige opties opnieuw wil overdenken en de Sloterplas met rust wil laten. Laat dit stukje alsjeblieft intact en verzin een beter passende locatie voor een nieuwe mooiere Meervaart!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
28-09-2020 
Petitionaris:
Robert Peters 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen