You, the petitioner
2904286

Geen strandhuizen in Groote Keeten

1,130 signatures

De gemeenteraad van Schagen is voornemens een bestemmingsplanwijziging door te voeren met als doel het mogelijk maken van de bouw van 50 strandhuizen op het strand van Groote Keeten. Het plan voorziet erin dat ten zuiden van de strandtent een compleet bungalowpark verrijst.

Petition

We

vinden het voorstel met betrekking tot de bouw van strandhuizen op geen enkele wijze passen binnen het kleinschalige karakter van Groote Keeten.

 

establish that:

Dat de verhouding tussen het aantal bewoners en recreanten met uitvoering van dit plan buitenproportioneel wordt, ook komt dit plan de natuurlijke uitstaling en de kwetsbare duinenrij welke wij allen zeer koesteren niet ten goede. Dit is helaas wederom een voorbeeld in een reeks besluiten waarbij de bestuurlijke macht zich weinig tot niets aantrekt van de belangen en de overwegingen van haar bewoners als ook die van de overgrote meerderheid van de bezoekers van Groote Keeten en Callantsoog.

 

and request

Wij verzoeken de gemeente als ook de provincie deze plannen geen doorgang te laten vinden en zich sterk te maken voor het behoud van het karakter en de natuurlijke schoonheid van Groote Keeten.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Schagen 
Petition desk:
Closing date:
2016-10-15 
Answer expected:
2016-12-24 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Bas de Vries 
Organisation:
strandhuizenlieverniet 
Website:

History

Signatures