U, de petitionaris
2904286

Geen strandhuizen in Groote Keeten

1.130 ondertekeningen

De gemeenteraad van Schagen is voornemens een bestemmingsplanwijziging door te voeren met als doel het mogelijk maken van de bouw van 50 strandhuizen op het strand van Groote Keeten. Het plan voorziet erin dat ten zuiden van de strandtent een compleet bungalowpark verrijst.

Petitie

Wij

vinden het voorstel met betrekking tot de bouw van strandhuizen op geen enkele wijze passen binnen het kleinschalige karakter van Groote Keeten.

 

constateren dat:

Dat de verhouding tussen het aantal bewoners en recreanten met uitvoering van dit plan buitenproportioneel wordt, ook komt dit plan de natuurlijke uitstaling en de kwetsbare duinenrij welke wij allen zeer koesteren niet ten goede. Dit is helaas wederom een voorbeeld in een reeks besluiten waarbij de bestuurlijke macht zich weinig tot niets aantrekt van de belangen en de overwegingen van haar bewoners als ook die van de overgrote meerderheid van de bezoekers van Groote Keeten en Callantsoog.

 

en verzoeken

Wij verzoeken de gemeente als ook de provincie deze plannen geen doorgang te laten vinden en zich sterk te maken voor het behoud van het karakter en de natuurlijke schoonheid van Groote Keeten.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Schagen 
Petitieloket:
Einddatum:
15-10-2016 
Antwoord verwacht:
24-12-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Bas de Vries 
Organisatie:
strandhuizenlieverniet 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen