U, de petitionaris
Adam niescioruk z9arfr0f248 unsplash

Geen prijsverhoging persoonlijke beschermingsmiddelen

31 ondertekeningen

Wij, zorgverleners van Nederland, zijn geschrokken van de enorme prijsverhoging die is doorgevoerd bij het Landelijk Consortium Hulpmiddelen.

Wij kiezen ervoor onszelf en onze patiënten te beschermen tegen overdracht van het coronavirus en om de besmettingscijfers niet nog verder te laten stijgen.

Petitie

Wij

Zorgverleners van Nederland en patiënten / cliënten

 

constateren

  • Dat er een enorme prijsverhoging is doorgevoerd bij het Landelijk Consortium Hulpmiddelen.

  • Zorgverleners kiezen ervoor zichzelf en patiënten / cliënten te beschermen tegen overdracht van het coronavirus en om de besmettingscijfers niet nog verder te laten stijgen.

  • Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen is veiliger voor patiënten / cliënten omdat de besmettingskans met het coronavirus hierdoor afneemt.

  • Met een lage prijs voor deze middelen ondersteunt de overheid de zorgverleners in een al moeilijke financiële tijd en wordt het volk beschermd tegen verdere verhoging en verspreiding van het aantal besmettingen.

 

en verzoeken

Het ministerie van Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport de prijzen van persoonlijke beschermingsmiddelen opnieuw tegen inkoopprijs aan te bieden aan zorgverleners.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
minister 
Petitieloket:
Einddatum:
05-11-2020 
Petitionaris:
Danielle Galis 
Organisatie:
Fysiotherapie B&O  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen