U, de petitionaris

Geen huizen in park Oudegein

1.524 ondertekeningen

Gemeente Nieuwegein wil huizen bouwen in park Oudegein, terwijl er al zoveel leegstand is. Meer beton, parkeeroverlast en onveilige verkeerssituaties? Nee! De groene long van Nieuwegein - met bijzondere flora en fauna - moet blijven! Als we nu niks doen, staat straks misschien heel park Oudegein vol huizen...

-> Kijk voor meer informatie op www.wijkplatformgroenwonen.jouwweb.nl of mail naar wijkplatformgroenwonen@gmail.com

LET OP! U krijgt na invulling van de petitie een mail toegestuurd. Pas als u op het linkje in die mail klikt, is uw handtekening bevestigd. Als uw naam en woonplaats zichtbaar mogen zijn op deze site, vergeet dan niet het vakje aan te vinken.

Petitie

Wij

Inwoners van Nieuwegein en omstreken, natuurliefhebbers

 

constateren dat:

dat de bouw van huizen in park Oudegein ten koste gaat van de bijzondere flora en fauna in het gebied en het recreatie- en woongenot van vele inwoners. Honderden extra bewoners op een klein stukje groen vraagt om problemen: parkeer- en geluidsoverlast, onveilige verkeerssituaties en een extra belasting voor het milieu. Daarnaast kan de gemeente, door de aanpassing van het bestemmingsplan, straks het hele park volbouwen. Dat mag niet gebeuren!

 

en verzoeken

de gemeente af te zien van de bouw van huizen in park Oudegein en het bestemmingsplan te laten wat het is (groen/recreatie/sport)

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Nieuwegein 
Petitieloket:
Einddatum:
16-05-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Wijkplatform Groen Wonen 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen