U, de petitionaris
82b738c1 e975 4ee6 89dd 8c5af9723cf4

Geen Domino’s op de Haarlemmerdijk, nu niet, dominooit niet

1.054 ondertekeningen

Domino’s Pizzas wil de Haarlemmerdijk aantasten met een productie- en distributiecentrum. De omwonenden en de buurt vrezen herrie, stank, afval en andere overlast, 7 dagen in de week, tot ‘s avonds laat. Deze vrees is gebaseerd op de zeer slechte ervaringen van buren van Domino’s elders in de stad.

Petitie

Wij

omwonenden, buurtgenoten, Amsterdammers, liefhebbers van de Haarlemmerdijk in heel Nederland,

 

constateren

  • dat Domino’s aan de Haarlemmerdijk een pizza-fabriek wil vestigen.

  • Daartoe zijn, zonder vergunning vooraf, afvoerbuizen geplaatst vlakbij woningen.

  • Honderden pizza’s per dag zullen bezorgd worden via de achterzijde, voetgangersgebied Nieuwe Houttuinen, wat tot gevaarlijke situaties en veel rumoer zal leiden.

  • En er zijn al een aantal pizzeria’s op loopafstand; pizzeria Toscana zit zelfs naast de beoogde vestiging van Domino’s.

  • De grote weerstand, de te verwachten vormen van overlast, de aantasting van een straat die na een lange periode van verpaupering aantrekkelijk is geworden (2012 leukste winkelstraat van Nederland),

  • de vestiging van een dergelijke pizza-fabriek (met 9m2 verkoopruimte en 90m2 productieruimte) in een smal pand in een historische buurt is onaanvaardbaar!

 

en verzoeken

de gemeente de vergunning voor vestiging van Domino’s Dijk in te trekken.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
14-08-2018 
Petitionaris:
Siesa Moll 
Organisatie:
Stadsdorp dijk en plein 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Het Parool: Geen eetwinkel, wel Domino's op de Haarlemmerdijk

Domino's Pizza krijgt donderdag toch een vergunning voor het omstreden filiaal op de Haarlemmerdijk, zeer tegen de zin van stadsdeel Centrum en de buurt. (...) lees verder.

22-06-2018