U, de petitionaris
20210411 195207

Geen DIFTAR in Ouder-Amstel

1.730 ondertekeningen

Per 1 januari 2022 wordt DIFTAR ingevoerd in de gemeente Ouder-Amstel. De invoering hiervan zet bij veel mensen kwaad bloed omdat hen niets is gevraagd en men is erg tevreden met het bestaande systeem. Het mislukken van het DIFTAR systeem heeft in een aantal gemeentes al geleid tot afschaffing. Het is een kwestie van tijd en helaas ook weer veel gemeenschapsgeld voordat de gemeente Ouder-Amstel dit ook zal inzien en het systeem over enkele jaren ook weer gaat afschaffen.

Petitie

Wij

Bewoners van Ouder-Amstel

 

constateren

  • Dat de gemeente een duurder en minder goed werkend afvalsysteem (DIFTAR) wil invoeren ondanks bezwaren van inwoners en ondanks dat het systeem in veel andere gemeentes alweer is afgeschaft.

  • Het nieuwe systeem zal zwerfvuil en afvaltoerisme in de hand werken en de inwoners van Ouder-Amstel uiteindelijk op hogere kosten jagen.

  • Er geen inspraak is geweest aangaande de invoering van dit systeem.

 

en verzoeken

De gemeente Ouder-Amstel af te zien van invoering van het DIFTAR systeem en het huidige systeem, dat prima werkt, in stand te laten.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Ouder-Amstel 
Petitieloket:
Einddatum:
06-07-2021 
Petitionaris:
Jeroen Geurtsen 

Geschiedenis

Ondertekeningen